If you fail, Try something different

Tjena!

Under de senaste åren har detta varit en plats där man ska kunna följa mig och min golfsatsning. Som ni märker fungerar denna sidan sådär. Vad gör man då när något inte fungerar? Man provar något annorlunda.

Ni som känner mig vet om att jag just nu är skadad och håller på med min rehab. Jag har därför väldigt mycket tid till att fundera på saker och ting. Jag kom då att tänka på varför jag inte ens kan lyckas hålla denna sidan uppdaterad. Svaret är väldigt enkelt. Jag tycker inte att det är kul nog. Varför gör man vissa saker och skippar vissa. Som mitt eget svar. man gör sånt man tycker är kul.

Mitt mål med denna nysatsning är att utvecklas och testa något nytt. Jag kommer därför att vara en så kallad bloggare. Jag kommer såklart fortsätta skriva om min golf men jag kommer att utvidga skrivandet till allt möjligt. Det kan bli ett inlägg om en tanke jag fick under dagen eller något som retar mig. Men kan också såklart bli att jag hyllar något jag tycker är riktigt bra.

Det sägs att man utvecklas som mest när man går utanför sin box. Detta är helt klart utanför min och jag har såklart några saker jag kommer att skiva om men det får ni inte veta nu. Ni får följa mig här helt enkelt.

 

Tack för denna gång och vi hörs snart igen!

Comments are closed.