Bruce Dickinson

Jag kommer att börja denna nystart på bloggen med en hyllning! Det finns vissa personer som alltid kommer att vara lite extra.

BRUCE DICKINSON är det kanske inte så många av er som känner till. Enkelt sagt, gillar man hårdrock så vet man vem han är. Bruce är sångare och låtskrivare i metalbandet Iron Maiden. Jag har själv sett dem sex gånger live varav en gång inomhus. Jag kan ärligt säga att jag har inte lämnat en Iron Maiden konsert besviken. Dem lyckas alltid bjuda på vad man vill ha. Det spelar ingen till att man sett det förut utan dem kommer med nya coola saker varje gång. Jag får även gåshud när jag tänker på hur mycket Bruce springer uppe på scen. Han står praktiskt taget aldrig stilla och lyckas skicka ut denna energi till hela arenan.

Jag har genom åren varit på en del housefestivaler. Det finns tillfällen då man står med en rejäl gåshud under dem med. Jag tror att även om man inte diggar house så uppstår någon form av rysning i kroppen när droppet i Axwell&Ingrosso’s låt Sun is shining kommer. Jag vill ändå påstå att när 60000 människor står och tillsammans sjunger IRON MAIDENS Fear of the Dark. Då väcks mer till liv.

Varför vill jag lyfta denna brittiska hårdrockare? Som jag skrev i inledningen finns det alltid dem som är något extra. Bruce är inte bara sångare i ett av världens största band genom tiderna. Utan utöver det har han hunnit med en hel del andra saker också. Han är motivationstalare, författare och även programledare i radio.

Han har däremot två titlar till som får mig att gå igång på honom. Han är pilot och på några av deras spelningar genom åren har han själv flugit bandet mellan städerna där spelningarna äger rum. Det ska även tilläggas att det står IRON MAIDEN över hela sidan på planet. Jag menar om inte det är coolt vet jag inte vad!!

Den sista titeln är att han är internationell fäktare. Han blev ombedd att vara med i OS för England men var tvungen att tacka nej då det krockade med Bandets Turné. Jag vet att han slutade tidigt med fäktning och för alla hårdrockare därute var det kanska tur.

Som sagt så är detta en man som bör hyllas!

Hoppas att mitt första inlägg som nybliven “bloggare” fångar ert intresse!

Comments are closed.