Dags för El Jadida (tävling 2 på resan)

Tjena Alla!

Första tävlingen är avklarad och jag är verkligen nöjd över resultatet. Från att förra året inte kunna göra ett bra varv till att skjuta ett varv på par och två varv under par. Det blev till slut tre under par som totalresultat. Det var dock inte helt smärtfritt. Under andra dagens spel började känna något konstigt med min mage och det fortsatte och natten blev inte mycket sömn utan spenderades väldigt mycket på toaletten. Var till och med osäker på om jag skulle lira sista dagen. Men viking som man är bet jag ihop och presterade den bästa rundan på tävlingen. Jag spelade enkelt istället för att krångla till det, jag tog de lätta säkra besluten som visade sig vara ett vinnande koncept. Jag slutade till slut på en trettonde plats och som ni förstår är jag helnöjd med det.

Dagarna som följde har mest bestått av att vänta på att magen ska lugna sig så mycket tid har spenderats på rummet. Idag är första tävlingsdagen av tävling 2 och igår höll jag i klubborna igen så det fick bli vila i hopp om att bli återställd. Just nu känns det okej. Jag får lite hugg i magen då och då men imellanåt känns det okej. Knapra tabletter och ett stort tålamod har jag som recept idag på en väldigt tuff och smal bana som borde passa mig perfekt!

Det kommer komma mer bilder från resan senare när jag har ett internet som fungerar för det. Jag skulle hinna komma hem innan första bilden är uppe. Så det kommer!

Hörs snart igen!

Comments are closed.