En rad av tävlingar

Tjena!

Nu har det gått ett tag sen senast vi prata och jag har hunnit med en del tävlingar och andra roliga saker.

I mitt senaste inlägg hade jag precis spelat första tävlingen i Marocko så jag kommer här att kort summera de tävlingar jag har spelat efter det.

Den andra tävlingen i Marocko gick ganska bra. Jag spelade bra och slutade på en 29e plats.

Sedan var det dags för spanien och La reserva golf club och den tävlingen kommer jag inte att lägga på minnet. Det var ingenting som stämde så där missade jag kvalgränsen vilket gjorde att jag inte fick spela den sista dagen.

Första tävlingen i Sverige för året tog plats på Abbekås Gk utanför Ystad. Jag startade tävlingen väldigt bra och var 2 under efter 7 spelade hål men sen blev det stadigt sämre tyvärr. Jag gjorde ett okej första varv och låg topp 15 men tappade tyvärr andra dagen och slutade på en 30e plats.

Jag hade ett litet break från tävlingar efter Abbekås och det var mycket träning. Jag tränade mycket själv men gjorde även några kollar med min tränare Rikard Fors som håller till på Vallda gk i Kungbsacka men bor i Falkenberg så vi kan även ses i Falkenberg ibland.

Jag begav mig till Ras al Kaimah för att återigen spela en Mena tour tävling. Ras al Kaimah är grannstaden till Dubai vilket som ni förstår innebär att det är varmt. Jag vet att jag såg på en termometer att det stod 38 grader så man var tvungen att fylla på med mycket vatten. Tävlingen gick okej. Jag slutade på en 38e plats efter helt okej spel men tyvärr inget flyt på greenerna.

Nu senast spelade jag Nordea tour i det vackra Fjällbacka som varje år bjuder på fantastiska vyer. Jag spelade tyvärr sådär golf men lyckades ändå skrapa ihop okej resultat. Tyvärr räckte det inte så jag missade kvalgränsen. Det var ett resultat som jag trodde skulle räcka men de andra spelarna var väldigt bra vilket gjorde att kvalgränsen blev lägre än vad det brukar.

Det var en snabb genomgång på mina senaste veckor och det kommer även bilder från resorna snarast.

Ha de underbart!

Comments are closed.