På plats i Marocko

Då var jag på plats i Marocko. Flyget gick väl inte helt hundra utan det blev försenat med ca 3 timmar. Väl framme gick allt som det skulle förutom att taxichauffören hade glömt vart han ställde bilen så vi fick snurra runt på p-platsen och leta efter den. Det är humor!

Vi lyckades även byta till oss ett nyare rum eftersom att det första vi kom in i var lite slitet så nu har vi en riktigt schysst “seaview”.

image

Som sagt riktigt bra utsikt!

Jag var lite tveksam när vi kom till banan och begav oss till rangen för den var sådär.. Gräset var sådär bollarna likaså.. Men som tur var var banan i mycket bättre kondition. Jag lirade bara de sista nio hålen och dem var roliga. Korta och knixiga som alla golfare förstår bad jag menar. Idag blåser det något enormt och det ska börja regna så in i under eftermiddagen så vi ska hinna spela så många hål vi hinner innan det börjar..

image

Hann även med ett gympass på hotellets gym som faktiskt var okej.

Först dags för frukost sen är vi igång.. På återseende!

Comments are closed.