Då var vi igång

IMG_2092

Här har vi en bild från härliga Los Naranjos som jag har spenderat en del tid på och hoppas kunna spendera mycket mer på!

Nu har jag återupplivat mitt bloggande och ser fram emot att låta er få en bild av hur mitt golfliv ser ut.

Jag har redan i år spelat ett kval till Mena touren där det gick bra för mig. Det första varvet blev inställt pga regn och vind men vi var igång igen dagen efter. Jag låg 38 efter första dagen på +9 vilket låter sådär men med tanke på vinden var det inte så dåligt. Sista dagen spelade jag mycket bättre och det var en golf som jag inte spelat på länge. Svingen och slagen satt där de skulle och allt kändes okej. jag sköt +2 och plockade 20 placeringar och slutade på en 18e plats vilket gjorde att jag får spela alla tävlingar på den touren.

Nu laddar jag för att åka till Marocko den 20 mars för att spela två tävlingar sen direkt vidare till Marbella för att spela en tävling. Svingen känns bra och jag försöker finslipa svingen så gott det går. Närspelet får jag göra det bästa jag kan av och träna på tekniken och lite grunder. De sista detaljerna får man ta på varmare breddgrader.

Tack och Hej så hörs vi snart!

Comments are closed.