Pre ET kval

Nu sitter jag och äter frukost nere i Tyskland och Fleesensee. Det är ca 30 min tills jag ska åka till banan och starta mitt tredje Europa Tour kval. Jag kan vara helt ärlig med att säga att detta är första året jag känner att jag verkligen har spelet för att kunna åstadkomma något här.

Tidigare år har min lägsta nivå inte varit tillräckligt bra men nu har jag höjt nivån på allt inom min golf.  Framförallt är min träning på en helt annan nivå. Fler timmar och bättre kvalite.

Det är blandade känslor som finns i kroppen nu men en känsla är starkare än de andra. Viljan att vinna. Jag känner mig väldigt förberedd. Jag har kontroll på mitt spel. Nu är det upp till mitt huvud att slappna av och låte mina golfskills göra vad dem kan.

Här nedan finns en länk med Resultaten. Faktiskt lite osäker på om det är livescoring. Borde dock vara det.

http://app.europeantour.com/mobile/europeantour/tournament/2018581/

 

Jag är taggad. Jag är redo. Jag är förberedd.

ENJOY!

Comments are closed.