Löftet hålls

Då var det dags igen. Trots att det inte var längesen jag skrev senast så har jag hunnit med en hel del. Jag åkte till Finland för att spela en Swedish golf tour tävling som jag tyvärr inte kommer att skryta med. Jag spelade bra större delen av tävlingen men tyvärr var lägsta nivån inte tillräckligt bra.

Jag och min reskamrat bokade om och åkte istället hem i fredags kväll och kom fram till Stockholm klockan sex på lördagmorgon. Jag var då sugen på revansch så åkte därför raka vägen till Göteborgs golfklubb för att spela en Mintour som tävlingsledaren Torbjörn lyckades få med mig i. Jag startade 12:10 och spelade ihop med min gamla klasskamrat Robin. En mycket trevlig golfrunda och fyra timmar senare hade jag puttat i på artonde för tre under par. Kändes sjukt med tanke på hetsen dit. Hoppade även in och jobbade på Pinchos på kvällen eftersom att brorsan behövde extrafolk. När klockan slog halv ett på natten kunde jag äntligen lägga mig i sängen.

Igår(söndag) var det dags för finalspel på tävlingen. Jag låg nia inför dagen men tyvärr var min energi inte den högsta så spelade väldigt risigt första nio som förstörde det varvet men jag kämpade och spelade fin golf de sista nio hålen.

På onsdag åker jag till Norrköping för att spela Bråviken Open och senare i veckan på söndag åker jag till Tyskland för att spela Europa tourkvalet som hela tiden är det stora målet varje år.

Spelet känns bra och jag tycker att jag har koll på alla bitar i mitt spel. Nu är det bara till att slappna av och låta mina golfkunskaper göra vad dem kan. Träna svårt, Spela enkelt! Tack för mig.

 

 

Comments are closed.