Skäms Max och nytt löfte

Jag börjar med att förklara ordet skäms i rubriken. Mitt senaste inlägg var den 27e februari. Det är för dåligt.

Just av den anledningen kommer jag att lägga upp minst ett inlägg i veckan.

För att sammanfatta tiden som ni missat så är den ganska enkel att förklara. Under våren eller rättare sagt första halvan av säsongen spelade jag väldigt stabilt och gjorde typ inga dåliga tävlingar eller ens rundor. Jag hade 5 topp 25 placeringar under första halvåret och hade en bra placering på rankingen.

Senaste tiden har det däremot varit tyngre. Jag var två slag ifrån att kvala in till Nordea Masters men efter det har det varit en sämre period. Jag kan fortfarande göra ett bra resultat men stabiliteten som fanns där i våras är inte riktigt kvar.

Jag började året med två månader i Spanien och den träningen skapade det stabila spel jag hade. Därför har jag senaste dagarna tränat så likt jag kan som jag gjorde då.

Som alla vet. Det är i dem mörkaste stunderna man måste kunna hitta ljuset. Efter regn kommer solsken. Ja alla dem där fina ordspråken.

Här kommer lite fina bilder från året som ni kan njuta av. 

 

Vi ses om vecka!

Comments are closed.