Årets första tävling är gjord.

Som titeln beskriver så har jag nu spelat min första tävling. Jag befinner mig nu i Cambrils som är en liten kuststad ca 1 timma nedanför Barcelona.

Jag har innan denna tävlingen befunnit mig i vår lägenhet nere i Marbella där jag spenderade två och en halv vecka på väldigt mysiga Los Naranjos. Jag tränade minst 6 timmar om dagen vilket resulterade i väldigt stabilt spel. Spelet kändes bra nere i Marbella där jag drillade mycket på alla delar av spelet. Jag fick verkligen till närspelet under de sista dagarna vilket ofta gör att man kan rädda sig ur alla konstiga situationer man hamnar i. (Då menar jag inom golf och tyvärr inte i verkliga livet.)

Tävlingarna här är Swedish golf tour som arrangerar. Anläggningen har 36 hål vilket innebär att man spelar 18 hål på vardera bana innan cutten dras och sen gick finalvarvet i denna tävlingen på Lakes course. Jag gick på par och låg 35a efter första varvet. Jag sköt sedan ett under par och låg 25a inför sista dagens spel. Jag toppade tävlingen med att göra mitt bästa resultat i det sista varvet vilket är väldigt positivt. Jag gick tre under par och spelade väldigt stabil och bra golf. Det blev till slut en 21a plats vilket jag är väldigt nöjd med. Spelade väldigt få bra tävlingar förra året så det var en magisk känsla att börja året såpass bra.

Nästa tävling börjar på torsdag och spelet känns fortsatt bra och målet i nästa tävling är självklart att komma på en bättre placering än i förra tävlingen.

Bilden talar för sig själv hur detta hålet gick.

Over and out från ett idag snöigt och kallt spanien.

Comments are closed.