Det närmar sig..

Tjena!

Då var jag utomlands igen och just nu befinner jag mig i Marbella i vår lägenhet. Idag har jag tränat i sex timmar på La Cala golf club. Eftersom att man inte tränar så länge när man är hemma denna årstiden så känns det verkligen i händerna när man sätter igång det igen. Mina valkar börjar komma fram igen så det är väl kul antar jag..

Nu blir det några dagar i Marbella samt en tävling på måndag och tisdag innan jag åker till Barcelona nästa onsdag för att starta den svenska touren. Swedish golf tour arrangerar en så kallad winter series varje år som går på Lumine som ligger utanför Barcelona.

Det är två tävlingar som ingår i Winter series så dem spelas mellan 25-27 feb och 2-4 mars innan det bär av hemåt igen.

 

 

På återseende gott folk!

Comments are closed.