Tävling 3

img_3227

 

Den tredje tävlingen nere på den spanska solkusten gick på en bana som heter Parador som ligger i Malaga endast 5 minuter från flygplatsen. Vi fick tyvärr inte spela banan innan tävlingen eftersom att allt regn hade orsakat en väldigt blöt bana och ledningen ville spara den så länge som möjligt. Denna tävlingen blev endast 17 hål per varv eftersom att halva hål nummer sju låg under vatten.

Jag har spelat två tävlingar och spelat väldigt stabil golf och började känna på mig att något bra var nära. Första varvet fick jag äntligen lite betalt av all träning jag gjort. Med en härlig avslutning som bestod av två raka birdies kunde jag signera mitt scorekort på 3 slag under par. Ett slag ifrån mitt årsbästa. Min putter var verkligen glödhet och efter att ha sänkt en 8 metersputt på första hålet var självförtroendet högt resten av rundan med. Jag slutade dagen på fjärde plats och det kändes som att äntligen skulle jag slåss om min första professionella seger.

Dag två kunde inte börjat bättre eftersom jag började med en enkel birdie på hål ett. Det var också det enda som skulle vara enkelt på ett tag. Det var mycket kämpa och mycket slit dem nästkommande hålen. Jag var 2 över par efter nio hål och hade spelat mig bort från topp placeringarna men gav inte upp. Två snabba birdies på hål 12 och 13 gav mig nytt hopp men det släcktes också lika fort. På hål nummer 14 slog jag bort min boll och fick plikta vilket resulterade i en bogey och sen var kämpandet tillbaka. Jag kom in på tre över på för dagen vilket gjorde att jag var på par totalt för tävlingen. Jag spelade tyvärr inte om första plats utan det fick bli några steg längre ner. Efter tävlingen såg jag även att mitt scorekort var fel och jag hade redan lämnat in det och som man säger… Lagt kort ligger. Jag blev diskad för det och så det blev ingen placering och jag lärde mig att verkligen vara noggrann med alla detaljer.. ALLA DETALJER!

Nu är det en tävling kvar som spelas på Atalaya och första dagens prognos säger regn i massor. Jag gör mig därför redo med gummistövlar och regnkläder för att vara redo för allt vad som kan tänkas försöka rubba mig.

Nu kör jag. Årets sista tävling. Jag går för vinst!!!

LIVE SCORES

Under denna länken kommer ni att kunna följa mig under nästa tävling

På återseende

Comments are closed.