Årets sista tävlingar – kommer vinsten?

Hallå gott folk!

Då vår det det daga för den sista etappen detta året.

Det har varit ett år som har gått åt rätt håll men precis som alla så vill man alltid lite mer. Har inte haft direkta toppar eller dalar utan spelet har varit på en stabil nivå hela året. Tyvärr hade jag inte marginalerna på min sida i Europatourkvalet som var årets stora höjdpunkt.

Jag spelade ingen direkt bra golf under den veckan men var ändå nära att gå vidare så jag ser det som positivt och tar det med mig som en stor erfarenhet på vägen mot de stora. Var då även i Italien för första gången vilket var kul.

Imorgon börjar den sista deltävlingen på mena touren här nere i Muscat, Oman. Alla förberedelser är där de ska så jag har alla förutsättningar för att lira bra golf här nere. Men ni som själva spelar golf vet att det inte alltid är så lätt även när allt på förhand känns rätt. Jag ska iallafall ha roligast på banan så ska det nog gå vägen.

Efter denna tävlingen väntar sedan tourfinalen där de som är topp 60 på rankingen får vara med, vilket jag är. Extra kul med den är att det är mer pengar i potten än i de andra tävlingarna och även tuffare motstånd så då blir det extra roligt när jag vinner den tävlingen.

Har känt hela året att jag har en seger i kroppen och den har inte kommit än så chansen är stor att den kommer här nere.

Länk till tävlingen i Muscat
https://menagolftour.com/tournament/leaderboard/2016/ghala-open

Tack för mig och vi hörs!

Comments are closed.