Då var det dags…

Tjena allesammans!

Äntligen är det dags för årets premiär. Jag hade iofs en smygpremiär i en mindre tävling förra veckan och jag kan minst sagt säga att den gjorde vad den skulle. Jag spelade en så kallad Gecko tour tävling under två dagar på San roque golf club. Min tanke var att åka ner och få en skön start på säsongen med härlig sol och värme. Men icke… det blåste extremt mycket plus att det även hann falla en del regn. Resultatet blev inget vidare under de väldigt tuffa förhållandena men jag kände ändå att mitt spel är väldigt nära något riktigt bra.

Nu sitter jag på ett hotell i Barcelona och har den riktiga premiären framför mig imorgon(lördag). Jag är här för att spela den svenska tourens Winter series som spelas på Lumine golf club som ligger strax söder om Barcelona. Jag har spelat samma upplaga två gånger tidigare och mitt spel är bättre än tidigare gånger jag varit här så det ska bli väldigt kul att få testa sig på banorna här igen.

Jag kommer här nedan att klistra in en länk där ni kan följa hur det går mig under tävlingsdagarna. Så håll i hatten för imorgon 09:35 slår jag det första slaget på det som kommer att bli min bästa säsong hittills.

Ha det lovely!!

http://www.swedishgolftour.se/resultat/#/competition/907936/leaderboard

 

sving Lumine

 

 

 

 

Comments are closed.