Sluttävlat för i år

Jaha… då var sista tävlingen för i år spelad och tyvärr har jag inte fått de resultat jag velat. Jag känner i mitt spel att jag har utvecklat det väldigt mycket men någonting håller mig tillbaka från att prestera det jag kan.

Två gånger under året har jag verkligen fått till spelet. Mina första 9 hål på Hovås och sista nio på Landeryds GK. Bägge dessa 9 hålen gick jag fem under par och jäklar va kul det var. Jag vet ju att jag har så mycket golf inom mig och vet att jag kommer lyckas.

Nu är mina planer att fram till årsskiftet jobba så mycket jag bara hinner för att kunna åka ner tidigare nästa år till Spanien och börja träningen där nere tidigt så att jag är sjukt redo när säsongen sedan drar igång.

Jag kommer att lägga ner mycket tid på min teknik i golfsvingen samt min fysiska träning. Min tanke är att jag ska komma ut som en smidig hulk till nästa år. Jag ska känna mig riktigt stark men ännu viktigare, att bli sjukt smidig.

Här nedan kommer bilder från året så ni kan se vad och var jag har varit.

Jag började året med en skidresa i Val dísere

Vi hade inte det största boendet i Fjällbacka direkt

Vissa kvällar var så kallade magiska

Riktigt snyggt avslutningshål i Kokkedal

Rangen på La Cala i Marbella

Här spelas Winter series på Lumine strax söder om Barcelona

Bilden talar för sig själv

Som sagt, vissa magiska kvällar fanns det i år

Seriespelsveckan är alltid en höjdpunkt varje år

En bild från den svåraste bana jag spelat. Trump National i Juipiter, Florida.

Från fina Tylösand Norra. Lirade med mina kära vänner Linus och Rasmus från Värnamo.

Comments are closed.