Då var det dags

Tjena allesammans!

Då var det äntligen dags för årets höjdpunkt. Den tävlingen jag tränar och förbereder mig för hela tiden. Det är dags för Europatourkval.

Jag befinner mig i Nordvästra Frankrike en en liten by som heter Hardelot. Jag har denna veckan tagit med mig min gode vän Joel som caddie. Vi landade i Bryssel igår(söndag) vid tio på förmiddagen och var framme på hotellet och banan vid ca 15. Det blev nio hål igår bara för att komma ut och röra på sig lite och rasta klubborna.

Det är en väldigt underlig plats vi har hamnat på för att det känns som att man går runt i en sagovärld. Husen i detta område och runt banan är tagna rakt ur lyxens handbok. Det är endast så kallade “mansions” man ser från banan. Tänkte ta lite bilder och lägga ut på dem här senare. Dvs jag trivs som fisken i vattnet i detta “fina område”.

Då över till golfen. Jag har under året haft det lite kämpigt med mina resultat men ändå spelat fin golf. De två senaste tävlingarna har man äntligen kunnat se bra resultat vilket innebär att tajmingen inte kunde varit bättre. Mitt spel har nog aldrig varit bättre än vad det känns nu men en sak ska man veta. Man vet aldrig vad som väntar i golf. Jag har under dem senaste veckorna insett att golf handlar mest om att tänka rätt. Som ni då förstår kommer mitt huvudfokus ligga på det jag själv kan påverka och släppa allt annat.

Jag har endast ett mål med tävlingen och det är att göra mitt allra bästa! Sen kanske till det viktigaste av allt. Jag ska ha så sjukt kul. Det är såna här veckor man tränar för.

Banan är fin, sällskapet är bra, klubborna tvättade och bollarna är vita. Bäddat för succé.

Följ mig under veckan på länken nedan. Startskottet går imorgon 13:57.

http://www.europeantour.com/europeantour/qualifying/season=2017/tournamentid=2017586/leaderboard/index.html#/leaderboard

På kärt återseende!

Comments are closed.