En summering

Jag har som dem flesta förstått börjat skicka ut till er via sms istället då jag tyckte det kändes lättare. Jag tänkte dock skriva ett inlägg om hur senaste tiden har gått.

Jag kan vara helt ärlig med att säga att mina resultat verkligen inte har gått som jag velat. Jag har inte lyckats få ihop några resultat som är värda att skryta om. Här kommer dock det lustiga i det hela. Jag tycker att jag har spelat ganska bra golf men resultaten har runnit iväg. Jag har tyvärr chippat och puttat för dåligt för att få till resultaten.

Nu kommer något ännu lustigare. Jag har lagt ner väldigt mycket tid på närspelet senaste tiden av anledningen ovan. Så min senaste tävling gick på fina Hovås/Göteborgs Gk. Första rundan var ren njutning. Jag sköt fyra under par och låg tvåa inför andra dagen. Det mesta stämde den dagen.

Dag två gick jag ett över par och slutade på en fjärde plats vilket var min bästa placering för året. Då åter till en lustig sak är att jag faktiskt inte spelade speciellt bra men jag lyckade ändå hålla ihop resultatet. Tack vare bra chippning och puttning. Jag kommer därför lägga ner det mesta av min träning på närspel eftersom att det är där resultaten är.

 

Jag sitter just nu på ett hotell i Linköping och laddar inför en ny tävling som startar imorgon. Det ska bli väldigt kul att lira eftersom att jag senaste tiden sett tydliga resultat som kommer få mitt spel till att vara bättre än tidigare under året.

Det stora målet är Europatour kvalet som startar den 25 september och jag har i år valt att spela det i Frankrike.

Hoppas att läsningen har gett er tydlig bild på hur det gått och hur min framtid kommer att se ut.

Comments are closed.