Två sista tävlingarna..

Som jag skrev senast så hoppades jag att jag skulle komma med på vallda. Tiden stod i princip still dem timmarna innan deltagarlistan skulle komma ut. Det lustiga är att när jag sedan ser mitt namn så känns det inte så speciellt som man tror. Men jag var med och så fram emot tävlingen så sjukligt mycket. Just för att vallda är en riktigt rolig och bra bana.

Men tyvärr blev det ett rejält bakslag då jag med mindre än en veck till tävlingen blir sjuk. Riktigt risig tyvärr med då jag väldigt sällan är sjuk. Det gjorde att jag inte kunde förbereda mig som jag ville utan jag blev sängliggande fram tills dagen innan vilket gjorde att svingen inte kändes speciellt bra när tävlingen väl kom. Det blev tyvärr ännu en missad cut och jag var aldrig speciellt nära.. Jag hade resultaten 78-78 vilket ihop är 156. Jag hade behövt ha totalt 146 för att få vara med och leka på finaldagen.

Nordea tour kvalet

Då var det dags. Tävlingen som jag väntat på hela året och som kommer att avgöra vilken tour jag börjar på under 2015. Jag visste att jag bara behövde vara bland dem femton bästa på tävlingen så skulle jag få kategori på Nordea tour under 2015 Allting kändes okej när jag begav mig ner mot ljunghusens gk. Inspelet kändes också det okej men jag tyckte att jag slog bollen ganska dåligt. Jag fick liksom bollen inte dit jag ville. Det var ingen större fara med det tänkte jag men det blev inte bättre direkt. Jag spelade riktigt dåligt och kämpade rejält så jag kom in på 76 slag och låg på 23e plats. Inte riktigt den starten jag ville ha men det var bara till att kämpa. Andra dagen fick jag koll lite mer på mina slag och spelade mycket bättre golf. Men av någon anledning blev scoren aldrig riktigt låg. Lyckades jag ned något bra kom det något dåligt efter och likadant åt andra hållet. Jag kom in på 73 slag vilket gav mig sammanlagt 149 slag. Tyvärr missade jag bra chanser både på 17 och 18 och det visade sig ha ganska stor betydelse sen. Jag kom med i särspel om den sista platsen bland de femton. Vi var fyra som delade på birdie på första hålet sen på andra missade jag utslaget lite, men fick fram och kunde chippa upp så att jag hade en bra chans för birdie. Jag visste att jag var tvungen till att sätta den. Jag tycker att jag slår den som jag vill men den går inte i och jag är ute.. IngeN kategori nästa år heller.

Jaja så kan det vara. Hela året har tyvärr varit lite stolpe ut men det är bara att kämpa vidare. Nu vet jag iallafall att jag har kvalitén för att spela på Nordea och nästa år då jäklar! Men först några månaders förberedande men mycket fys och teknik träning som gör att jag kommer att vara ännu vassare när jag står på första tee på första tävlingen säsongen 2015. Det ska bli mitt år!