Tjena.

Nu var det ett tag sen sist och det har hänt grejer må ni tro. Både bra och dåliga. Den första tävlingen jag spelade sen senaste inläget var kvalet till Nordea Masters. Allt kändes bra och det var några roliga dagar i Malmö då jag och supercaddien Elle sov hos kompisar i Malmö. Tävlingen var nog den tävling då jag spelat den bästa golfen jag någonsin gjort. Jag var tre under par inför sista hålet och det hade varit felfritt fram dit. Sista hålet dessvärre gjorde jag bort mig, Jag gjorde en trippelbogey som gjorde att jag till slut gick på par vilket egentligen är bra men inte på det sättet. Hade jag lyckats göra en birdie på sista hålet hade jag varit med i särspelet om platsen till Masters men så långt ville det sig inte.

Efter det kvalet var det inte något nära utan det var förra helgen jag var iväg och spelade Torshälla Open men det var inget att hänga i granen. Jag slog bollen helt fantastiskt men puttern var så kall som den bara kunde bli men jag tar med mig golfslagen och lämnar puttern. Med resultaten +7+7 så finns det ingenting att skryta med.

Just idag har jag spelat första varvet av Silfverschöldspokalen i Trollhättan och jag sköt minus 1 och spelet känns återigen bra. Nu blir det till att sova och ladda för imorgon ska jag plocka placeringar. Spelet är riktigt nära till att kunna resultera i riktigt låga scorer. Så i morgon är det Birdiejakt.

 

Tack För mig ha det gött!

Bilder från tiden kommer