Hallå folket!

Nu är första tävlingen avklarad och just nu sitter jag i Polen och skriver.

Tävlingen som sagt gick på Abbekås golfklubb. En väldigt trevlig bana med alltid lika fantastiska greener. En bana som jag som jag skrev i tidigare inlägg skrev att jag har bra minnen ifrån. Jag åkte dit med ett gott självförtroende. Allting kändes bra men med väldigt ojämn putsning under 2013 så förväntade jag mig inte så mycket av den men den visade sig bli min bästa vän av alla mina klubbor.

Spelet kändes ganska bra men scoren ville inte riktigt hålla sig låg eftersom att jag tog några dumma och onödiga beslut som kostade en del men i det stora hela är jag väldigt nöjd med starten på året. Inte med resultatet men med spelet i sig. Jag hade +3 första varvet och +6 andra och det blev en placering runt femtionde plats.

Nu som sagt sitter jag i Polen på läger med klubben. Vi åkte färja ifrån Karlskrona på söndag kväll och sov på båten för att sedan gå i hamn i Gdynia. Vi har precis kommit in från vår andra tävlingsgren som var att spela korthålsbanan. Den första var de vanliga hålen på banan. Spelet har känts bra under denna dagen med och jag sköt +4. Banan här är väldigt rolig. Den hade väldigt ondulerade greener vilket gjorde det väldigt svårt men samtidigt väldigt kul.

 

bild1

Det blev några tuffa lägen på banan idag

bild2