Adios 2013, Aloha 2014

Tjena Allihopa.

Jag börjar med att be om ursäkt för att jag har varit fruktansvärt dålig med min hemsida och mina uppdateringar men jag tar 2013 som ett lärningsår och kommer under 2014 vara väldigt aktiv så att ni verkligen kan följa mig och se vad som händer i år.

Sammanfattning av 2013:

Året som var tycker jag ändå har varit positivt om man ser till min utveckling som golfare i helhet. Jag har väl inte riktigt uppnått de resultat som jag velat men jag har ändå gjort väldigt många bra rundor vilket är mycket positivt. Det som har varit tufft är att lyckas hålla ihop spelet i hela tävlingen. Jag tycker ändå att jag har höjt både min högsta samt min lägsta nivå eftersom att de dåliga resultaten blir inte så dåliga som de har varit tidigare.

Nu tar jag med mig mina lärdomar från 2013 och blickar framåt mot ett mycket spännande och kanske det roligaste golfåret i min golfkarriär.

2014

Vad händer då 2014? Jo jag missade ju kvalet till Nordea tour tyvärr som var mitt mål men jag ser det som en möjlighet att ha ett år till på mig att utvecklas för att verkligen vara redo för Nordea när jag väl kommer dit. Jag har även tagit beslutet att börja jobba mer med Rikard Fors som tränare än tidigare, Vi har jobbat lite tidigare men har inte riktigt vågat börja jobba med honom helt eftersom jag inte gillat de som var utanför min box men nu ska det bli annat. I år ska jag framförallt våga. Våga vara i topp, våga lite på mig själv och helt enkelt bara göra det som känns rätt och bara köra.

Tävlingssäsongen ser ut som följande att jag kom med i något som heter Nordea Tour winter series som går på Lumine golf club utanför Barcelona. Så den 19e februari flyger jag tillsammans med Linus och Rasmus ner för att förbereda oss inför tävlingarna som börjar den 21 samt den 27.

 

Det är här jag kommer att finslipa svingen inför Spanien!

IMG_1596