Tävling idag

Tjabba Tjena!

Återigen väldigt dålig på att uppdatera men jag jobbar på det.

På Forsgården gick det ganska bra. Första varvet spelade jag ganska bra tycker jag men jag lyckades inte att sätta de viktiga puttarna som behövs för att scoren ska bli bra. Jag sköt +6(78) och var väldigt besviken med det resultatet med tanke på spelet men jag oroade mig inte så mycket utan jag visste att spelet fanns i mig och det visade sig andra dagen. Jag spelade väldigt bra och stabilt trots att det var tufft där ute både med vind och ibland regn. Jag sköt -3(69) vilket också var det bästa resultatet på hela dagen. Jag slutade på fjortonde plats och var ganska nöjd med det men jag kände ändå att det finns mer.

Helgen efter Forsgården åkte vi till med laget till Degerberga för att spela JSM Klubblag där vi som lag på pappret inte skulle ha en chans mot de andra men vår lagsammanhållning och hur vi jobbar som ett lag gjorde att vi slog ut de regerande mästarna i två år Karlstad vilket var fantastiskt av oss. Det enda som stod mellan oss och SM final i Spanien var Skaftö. Jag spelade ingen vidare golf men jag anser att vårt lag stod för en jätteprestation bara att ens ge Skaftö en match som de inte kunde gå rakt igenom. De fick kämpa för det trots att de har flera landslagspelare och ett väldigt brett lag. Vi gjorde det bra och jag är nöjd med att vi kom så långt som vi gjorde.

Idag ska jag åka och spela Varberg junior open och sitter hemma och laddar för tävlingen och det ska bli kul eftersom att banan var i riktigt bra och greenerna var fantstiska så vi får se hur det går, Det ska iallafall bli riktigt kul att tävla.

Vi hörs snart igen och jag ska uppdatera er på hur det gick för mig eller så kan ni se det själva via länken nedan

http://www9.golf.se/site/tournament/results.aspx?pref=search&ref=tourshow&clubid=b9b99a98-b5cb-42c3-adc7-40a940e1b282&tourid=d6e1902d-734f-4748-88cf-3ad4bd8aaded

Ha det