Fjällbacka Open

Då var tävlingarna igång på svensk mark. Precis som tidigare år begav jag mig till Fjällbacka för att spela den första tävlingen i Sverige på länge. Fjällbacka brukar bjuda på regn och rusk men i år säger prognosen iallafall annat.

 

Jag har redan spelat en dag och tyvärr fick jag inte till mitt spel speciellt bra vilket är ganska trist eftersom att jag senaste tiden har lagt ner väldigt mycket tid på det och det har även känts bra.  Rundan var ingen katastrof men jag fick aldrig igång något bra lir utan det blev ett ständigt kämpande. Jag gick fyra över par och man kan sammanfatta det som så här att jag behöver steppa up spelet.

 

Här nedan finns länken till leaderborden på tävlingen där ni kan följa mig.

 

http://eccotour.org/scores/#/competition/9

 

Ha det fint så hörs vi snart igen!

 

Comments are closed.